Project Description

NORFOLK APARTMENTS
6 individually owned residences
Byron Bay

Architect: Two Hills and James @davidtwohill
Installation: Timber fence rails by Greg Clark Building

Architects Two Hills and James have utilised a paperbark lined street frontage and back lane access to create private, individual townhouses just a stone’s throw from the seclusion of North Beach, Byron Bay. Our 316 stainless steel clotheslines are mounted on horizontal rails of timber fences and rendered masonry walls to maximise cable lengths up to 4 metres.
Think practicality close to the customised plunge pools where towels and swimwear can hang- a clothesline design that won’t compromise on enduring aesthetics. With room to run in each backyard, Norfolk epitomises the ease of self-contained family holidaying. Enviable, clever and a slice of Byron beach style.

ENQUIRE